Hemsidans
Funktioner

Vanliga och smarta funktioner

På denna sida listar vi alla funktioner som er hemsida innehåller. Vi är alltid lyhörda för era behov och kommer du på en ide så tveka inte att höra av dig till David och berätta. Vi strävar alltid att utveckla sajten vidare.

 • Mobilanpassad

  Självklart är sidan mobilanpassad och ser lika bra ut på skärm som mobil. Idag är det en självklarhet.

 • Tidstyrda block

  En funktion som kommit till i samarbete med en frisörsalong. Det tidsstyrda blocket kan visas på två sätt, anting en eller flera veckodagar, eller mellan två datum.

  Exempel

  Salongen vill lyfta något på sidan inför varje helg, då publicerar ni blocket exempelvis onsdagar och torsdag. Eller under våren vill ni lyfta bröllop och då ställer ni publiceringen mellan lämpligt datum.

  Det tidsstyrda blocket ska inte ersätta t ex sidan om bröllop utan ska bara synliggöra tjänsten på ett tydligt och direkt sätt på förstasidan.

  Smart och enkelt, gör jobbet en gång (vi gör det gärna åt er, det ingår i abonnemanget) och fokusera på din verksamhet.

 • Flexibel prislista

  Vi har lagt mycket tid i utvecklingen av prislistan, dels för att salonger använder olika typer av priser, en del anger ett pris, andra fem olika priser beroende på vem som utför behandlingen, andra anger ett från pris, ibland är det ett timpris. Hos oss är alla variationer möjliga.

  Administrationen av prislistan har vi gjort så enkel vi bara kan, ingen kod, inget som kan gå sönder, skriv bara in namn, beskriving (om du vill) och de pris och välj prisavdelning (klippning, färgning med flera) och det är klart! Sortering är lika enkelt den, dra ditt pris där du vill ha det och släpp.

 • Behandlingar

  Presentera och skriv om dina olika behandlingar, klippning, färgning, ögonfransförlängning med mera. Bra för både era kunder och google.

  På varje behandlingssida kan du också presentera aktuell prislista för kunden. Enkelt och tillgängligt.

 • Andra viktiga blockblock

  Förutom de smarta och för frisören anpassade blocken har du tillgång till ett antal andra block.

  • Textblock
  • Personal med bild och text
  • Referenser med bild och text
  • Galleri
  • Partners

 • Kompatibel med ditt bokningssystem

  Självklart fungerar ditt bokningssystem med vår hemsida. Vi har lagt till en extra funktion (som är valfri) som skickar dina bokningskunder till en instruktionssida för hur man registrerar- och bokar tid hos er. Vill du skicka dem direkt till bokningen så är det självklart möjligt.

 • Inbyggd Facebook-pixel

  På er sida har vi installerat en liten kodsnutt som känner av vilka Facebook-användare som besöker din sida, detta använder vi sedan för att skapa annonser till just dem, på så sätt når du en intresserad målgrupp till en låg kostnad. Vill ni skapa annonser själva så går det bra, annars gör vi det åt dig.

  Sen kan man också behöva annonsera bredare, för att tala om för nya kunder att ni finns. Då annonser t ex för tjejer mellan 25-40 år i din stad, eller efter de kriterier du önskar. Vi hjälper er och tillsammans skapar vi en strategi för din salong.

 • Instagram direkt på sidan

  Om du vill kan du koppla ditt företags instagramkonto så att det syns på din hemsida. Varje gång du lägger upp en ny bild på Instagram syns den direkt på hemsidan.

 • Visa upp dina referenser

  Önskar du att alla komplimanger du får för ett väl utfört arbete kunde visas på din hemsida? Vi har en del på hemsidan där du enkelt fyller på med goda referenser från kunder. Skriv bara vad kunden sa och lägg upp en bild på personen så visas det på din hemsida.

 • Akut och aktuellt!

  Ibland behöver man säga något snabbt och direkt,

 • Hjälpfunktion

  Den inbyggda hjälpfunktionen följer med dig överallt och du har alltid nära till rätt hjälp. Hjälpen får du i form av tydliga instruktionsfilmer. Kör du fast så är det bara att ringa så hjälper vi dig.

 • Backup & säkerhet

  Vi uppdaterar automatiskt alla säkerhetsrutiner på din hemsida så att du kan känna dig trygg och säker.

  Två gånger varje dygn tar vi också backup på allt innehåll på din hemsida vilket betyder att om något skulle hända går det snabbt att återställa den precis som den var ett dygn tidigare. Vi förvarar backup-filen säkert hos oss.

 • Besöksstatistik från Google

  För att kunna följa upp och utvärdera era sociala insatser måste det finnas statistik. Google Analytics förser oss med alla siffror vi behöver för att kunna utvärdera och göra det ännu bättre nästa gång.

Första sidan Se allt som ingår i abonnemanget

kontakta mig

Bli kontaktad

Kontakta David på 070-632 68 00 elller lämna ditt telefonnummer så ringer han upp dig.

Skicka
Ditt telefonnummer är skickat, vi hör av oss inom kort.