detta ingår i
Abonnemanget

Första året gör vi detta

Normal arbetstid är 5-7 arbetsdagar

 • Bygger upp hemsidan

  Vi bygger upp sidan efter din grafiska profil, har du ingen så får du en under denna fas. Vi tar fram färger, typsnitt och utséende till din salong. Den grafiska profilen är användbar när du senare ska skapa något grafiskt så att allt hänger ihop och känns igen.

  Översyn av er hemsida

  När vi bygger er sida ser vi över innehåll, bilder och budskap. Är sidan enkel att förstå, är den tydlig med mera, allt för att dina besökare enkelt ska hitta och boka tid. Här kommer vi med konkreta förslag som tillsammans diskuterar igenom.

  Att bygga sidan tar normalt 5-7 arbetsdagar och så fort vi har ett förslag så skickar vi dig en länk så att du kan gå in och titta. När vi är nöjda lanserar vi sidan.

 • Skapar en marknadsplan

  En marknadsplan går ut på att planera vilka insatser som ska göra under året, till våren är det kanske bröllop och till hösten något annat. Vi skapar er marknadsplan så att allt blir tydligt. Vi håller kolla på denna plan och hör av oss till dig i god tid innan så att vi hinner med allt i lugn och ro. Det brukar bli bäst på det sättet.

  När vi gjort en aktivitet, t ex annons på Facebook så utvärderar vi och ser över resultatet, kanske ändrar vi något till nästa gång, allt för att resultatet ska bättre för varje gång.

 • Installerar Facebook-pixel

  Vi sätter igång er Facebook-pixel så att ni kan annonser till dem som redan besökt er hemsida.

 • Google Business

  Om du inte redan har skapar vi ditt företag på Google Business. Google My Business kompletterar din befintliga webbplats genom att ge ditt företag en offentlig identitet och närvaro på Google. Dina företagsuppgifter kan visas i Google Sök, Maps och Google+.

  Google Business har inga löpande kostnader utan är helt gratis.

 • Facebook-sida

  Om du inte redan har skapar vi en Facebook-sida åt din salong och hjälper dig att komma igång.

  Facebook har inga löpande kostnader utan är helt gratis.

 • Instagram-konto

  Om du inte redan har skapar vi ett Instagram-konto åt din salong och hjälper dig att komma igång.

  Instagram har inga löpande kostnader utan är helt gratis.

 • Skapar ert konto i vårt supportsystem

  Du och dina kollegor är alltid välkommen att ringa men kanske vill du hellre maila. Då har vi en speciell adress som du mailar till och hamnar direkt i vårt system. När vi är klara med uppgiften eller har frågor så sköter vi kommunikationen denna väg, smidigt, enkelt och allting blir dokumenterat.

  Vi sätter in dig i detta system som är väldigt enkelt.

Detta ingår i abonnemanget

Året runt, vardag mellan 08-17

 • Service & Support

  Vår service och support är något vi är stolta över. Faktiskt så behöver du och din salong inte just göra någonting, vi gör det åt dig. Ring eller maila så ändrar vi inom ett dygn.

  Vi kommer med konkreta förslag på hur din sajt kan bli bättre, både när det gäller innehåll, form och utformning. För oss är det viktigt att våra kunder har bra sidor. Vi ser även över hur ni använder Facebook & Instagram och hjälper er att vara lika proffsiga överallt.

  Vi sätter upp dina annonser på Facebook, Instagram och Google.

  Vi håller koll på din sida och ser till att Wordpress och plugins är uppdaterat och säkert från hackare.

  Vi finns tillgängliga 09:00 - 17:00 alla vardagar.

 • Marknadsföringsplan

  Vi hjälper dig att sätta upp en marknadsföringsplan för året så att vi hela tiden är ute i god tid och inte missar något.

 • Annonsering

  Vi sätter igång dina annonser på Facebook, Instagram och Google och följer upp resultatet med dig, vi kan bara se klick och visningar, du kan se hur resultatet blev i salongen. Det är det som är viktigt.

 • Webbserver

  I abonnemanget ingår plats på snabba webbserver som ligger hos City Network. Här skulle vi kunna bli tekniska och berätta om ramminnen, hårddiskar och annat men vi nöjer oss att säga att den är snabb och stabil :-) Har du frågor om servern så ring gärna David på 070-632 68 00

  OBS: För att använda våra tjänster MÅSTE er sida ligga hos oss.

 • E-postadministration

  Behöver ni fler e-postadresser så fixar vi det och skickar uppgifter till er. Vill ni kan vi även flytta er e-post till vår server, detta är en tilläggstjänst som kostar 500kr/år.

 • Bild & film (tillval)

  En gång om året åker vi Sverige runt och fotograferar och filmar för salonger. Vi skickar ut information om detta i god tid innan så att ni hinner ta ställning, planera med mera.

  Vår "Sverigeturne" gör att vi kan hålla låga priser för din salong. Självklart kan vi komma till dig när du önskar men då kan vi inte hålla samma låga pris.

Första sidan Se våra demosajter

kontakta mig

Bli kontaktad

Kontakta David på 070-632 68 00 elller lämna ditt telefonnummer så ringer han upp dig.

Skicka
Ditt telefonnummer är skickat, vi hör av oss inom kort.